Naše prednosti

Zanesljivost – Pri vašem projektu vas nikoli vas ne bomo pustili na cedilu. Pri našem podjetju v celotni zgodovini poslovanja še nikoli nismo zamudili dogovorjenega roka izvedbe projekta, tako da ste ob sodelovanju z nami popolnoma mirni.

Hitrost – ker imamo lastno proizvodnjo smo sposobni izvesti vaš projekt izjemno hitro. Ko stranka sodeluje z nami, lahko računa na najhitrejšo dobavo. Včasih se tudi pošalimo, da v času, ko vam naši konkurenti pripravljajo ponudbo, mi projekt že izvedemo. Enako hitri smo tudi pri poprodajnih storitvah. Npr. ena od naših strank je odpirala novo trgovino, vendar je šele en teden pred odprtjem ugotovila, da bi potrebovala še dodatnih 1000 pregradnih sten. Pregradne stene smo ji proizvedli in montirali v enem tednu, tako da je bilo do odprtja trgovine vse gotovo.

Odlična kvaliteta opreme – vsa oprema in izdelki, ki vam jih nudimo so najvišjega kakovostnega razreda in vam bodo pomagali prodati več. Imajo tudi izjemno dolgo življenjsko dobo. To za stranko pomeni dolgoročni prihranek, saj bo z našo opremo imela bistveno manj težav.